Bienalja e Tiranes

Bienalja e Tiranës 2009

 

Miku yne fuorisync me informon qe, ne kuadrin e Bienales së Tiranës 2009, çelet sot episodi i 3-të.

Në bashkëpunim me Akademinë e Multimedias dhe Filmit, Marubi, Tiranë, ne kete episod, ka dhe nje program me Filma ku figurojne disa qe asesi nuk duhen humbur :

E diel 11 Tetor / Sesioni 1

Ora 18.00 Filmi me regji te Chantal Akerman (Belgjike):
– “Jeanne Dielman, 23 quai du commerce, 1080 Bruxelles”,
1975, 193′ – 


E hënë 12 Tetor
 / Sesioni 2

Ora 18.00 filmi me regji te Chantal Akerman:
– “D’Est” (East), 1993, 110′


E martë 13 Tetor
 / Sesioni 3
18.00 filmi me regji te Chantal Akerman:
– De l’autre côté (From the other side), 2003, 99′10′’


E mërkurë 14 Tetor
 / Sesioni 4

ora 18.00 filmi me regji te Raymond Depardon (France):
– “10e chambre“, 2004, 105′ – nje nga filmat me te mire te dokumentaristit me te mire aktual francez, R. Depardon

Ora 20.00 :
filmi me regji te Danièle Huillet dhe Jean-Marie Straub:
– ““Sicilia !”“, 1998, 64′ 

E premte 16 Tetor / Sesioni 6

ora 19.00 filmi me regji te Apichatpong Weerasethakul (Tailande):
– “Tropical Malady”, 2004, 115′ 

programi i plote: http://tica-albania.org/TICAB/Shqip/…episode-3.html

 

***

Posted on 9th October 2009
Under: Te ndryshme | No Comments »