Top-5 Film me temë Hollywoodin

Shtator 2, 2019

1. Mulholland Drive (regjia David Lynch, 2001)

mullo

mullo w.jpeg

 

 

 

 

 

.

.

2. Sunset boulevard (regjia Billy Wilder, 1950)

sunset

sunset bulevard

 

 

 

 

 

 

 

.

.

3. Singing in the rain (Stanley Donen, 1952)

singin in the rain w

singin in the rain

 

 

 

 

 

 

 

.

.

4. Maps to thé stars (David Cronenberg, 2014)

map to the stars  map to the stars w

 

 

 

 

 

 

.

.

5. A star is born (George Cukor, 1955)

is born

a star

 

 

 

 

 

 

 

5 comments

 1. historia e kinemase duhet te jete plot me filma me teme Hollywoodin, mendoj. Por titujt e listes jane monumentale!!
  “A star is born” eshte nje epope, “Mullholand Drive” patjeter nga kryesoret, ndersa “Sunset Blvd” e ripashe keto dite pas disa vitesh dhe me goditi sesa keq ish pare fillimisht e sa qe keqkuptuar, pak a shume si keqkuptimi me “Singing in the rain” qe nen historine argetuese fsheh endrren e boten e holliwoodit.
  Imazhet ilustrojne shpesh duke na ndihmuar.

  Liked by 1 person

   1. kete radhe SB beri mjaft pershtypje, dhe me pasgoditje… Ia kuptova vendin e 2te, me pare jo…
    Sipas meje keta te peste jane barabar si nje buqete, ne krye te tere filmave qe trajtojne deshiren per t’u bere pjese e industrise se filmit .
    ps. kam pare Ad Astra i mrekullueshem

    flm, gjithnje ne pritje te review-ve per titujt qe ke pare edhe ti

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s