…dhe jutubi shpetoi Botën!


Nese do me thonin te citoja pa u menduar 10 filma te mi te preferuar ‘ever’, pa dyshim qe nje prej atyre qe do me vinin ne mendje do te ishte “Close-up” (1990) i regjizorit persian Abas Kairostami.

Edhe pse qe prej 2009 youtube eshte i ndaluar ne Iran, po konstatoj se paradoksalisht, dikush ka postuar ‘for free’ pikerisht ne youtube kete kryeveper te Kiarostamit!

Dhe nxitova ta ndaja ne kete blog.

“Close-up” (titrat ne ang.) : https://www.youtube.com/watch?v=rrnUvCsnOtw

closeuphead2_04

images

3-Close-Up-Sabzian

 (vijon ne faqen 2)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s