Visible/Invisible: “2 ditë & 1 natë” -film belg me regji te vellezerve Dardenne

 

Faqja II

Maj 28, 2014

July_21

Keta (Vellezerit Dardene) jane emra te thuajse aspak te degjuar per ne shumicen dhe disi abstrakte.Por kam vete re se flet shume mire per ta, si perfaqesues te nje lige te kinemase se mire. Besoj, veshtire t’i gjesh filmat e tyre ketej, prandaj dhe po ashtu, online.

STALKER

Per shqiptaret, vellezerit Dardenne nuk jane dhe aq te panjohur, sepse kane realiziar nje film (Heshtja e Lornes) ku rolin kryesor aktorja kosovare Arta Dobroshi

Maj 29, 2014

Al bano

Kete aktoren cotilliard e krahasojshin me di Caprion per nga terslleku i mosfitimit te cmimeve si best actress.

Duket sikur ka me shume muzike ky filmi i ri I dardenne, nisur nga traileri. Pak me shume per te padukshmen e vellezerve dardene, meqe nuk kemi pare shume prej tyre

Ps. dobroshi ne Kane..

STALKER

Filmi nuk ka AS EDHE NJE note te vetme muzike, por trailer-i ka (qe te shesi filmin 😉 )

 

Fund

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s