Një film një minutësh që do doja të ishte imi…

Behet fjale per nje segment prej nje minute e gjysem nga “Future Reloaded”, film kolektiv i shfaqur si homazh kinematografik ne 70 vjetorin e Festivalit te Filmit ne Venecia ne shtator te ketij viti, ne te cilin çdo regjizor pjesemarres,  eshte autor i nje segmenti te vogel disa munutesh.
Në jo me shume se 90 sekonda, regjizori gjenial tailandez realizon atë që jo çdo kineast e arrin, shpesh qofte edhe ne nje ore e gjysem : poetikën kinematografike (te cilen gjithkush do te mund ta ndjeje pa komentin me te vogel).

Dhe e perseris: do kisha dashur vertet te isha une autori i saj!

http://www.youtube.com/watch?v=as_W1QXIc-c

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s