“Sur la planche”- film maroken me regji te Leila Kilani-t

Ky filmi i pare i kesaj goces se re regjizore (historia e 4 vajzave te reja ne Tanger, qytet i Marokut) duket sikur eshte xhiruar live, si direkt. Dhe ky eshte jo vetem problemi, por edhe shkaku i problemit te filmit.

I cili
rri 
ne raport me “Rozetën” (e vellezerve Dardenne)

exactement ne te njejtat raporte

qe “Kali i Torinos” (se Bela Tarr)
rri 
me “Jeanne Dielman” (te Akermanit).

3.0

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s