Nje lajm i mire dhe i rrallë :

 

 

Artisti shqiptar Anri Sala do te perfaqesoje Francen (çdo vend perfaqesohet me nje artist te vetem!) ne Festivalin Boteror te artit bashkekohor “La Bienale di Venezia” ne 2013-n.

Sala, artist videosh, jeton midis Parisit dhe Berlinit.

Deri me sot me eshte dhene te shoh vetem nje pune te tij : “Intervista – finding the words” (1998) dhe me ka pelqyer shume.

 

link : http://next.liberation.fr/arts/01012…de-venise-2013

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s