“Curling” – film kanadez me regji te Denis Côté

    

 

Ka qene ajo shprehja : “Kur te rritem, do te behem minator” ; ndersa une do them tash e tutje : “Kur te rritem, do bej nje film indipendent e do ta çoj ne nje festival filmi !”.
Sepse ky duket te jete pothuaj i vetmi shqetesim i ketij regjizori frankofon nga Quebec-u : te beje nje film sipas te gjitha ‘normave’ te nje “filmi indipendent” dhe ta çoje ne nje festival, po ashtu filmi! Po une, pse mos bej njesoj ?? 

 

3.0

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s