Bienalja e Tiranes, 2009

 

Miku yne fuorisync me informon qe, ne kuadrin e Bienales së Tiranës 2009, çelet sot episodi i 3-të.

Në bashkëpunim me Akademinë e Multimedias dhe Filmit, Marubi, Tiranë, ne kete episod, ka dhe nje program me Filma ku figurojne disa qe asesi nuk duhen humbur:

 

 • E diel 11 Tetor / Sesioni 1
  Ora 18.00 Filmi me regji te Chantal Akerman (Belgjike):
  – “Jeanne Dielman, 23 quai du commerce, 1080 Bruxelles”,
  1975, 193′ – 

 

 • E hënë 12 Tetor / Sesioni 2
  Ora 18.00 filmi me regji te Chantal Akerman:
  – “D’Est” (East), 1993, 110′

 

 • E martë 13 Tetor / Sesioni 3
  18.00 filmi me regji te Chantal Akerman:
  – De l’autre côté (From the other side), 2003, 99’10”

 

 • E mërkurë 14 Tetor / Sesioni 4
  • Ora 18.00 filmi me regji te Raymond Depardon (France):
   – “10e chambre“, 2004, 105′ – nje nga filmat me te mire te dokumentaristit me te mire aktual francez, R. Depardon
  • Ora 20.00 : filmi me regji te Danièle Huillet dhe Jean-Marie Straub:

– ““Sicilia !”“, 1998, 64′ 

 

 • E premte 16 Tetor / Sesioni 6
  Ora 19.00 filmi me regji te Apichatpong Weerasethakul (Tailande):
  – “Tropical Malady”, 2004, 115′ 

 

 

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s