“Louise-Michel” – komedi franceze nga Gustave Kervern & Benoît Delépin, dhe: “Kater nete me Anen” – film polak nga Jerzy Skolimowski


 Image result

.

Qe mos t’u ngelet hatri disa filmave qe kam pare keto javet e fundit dhe nuk kam arritur ti permend :

1.”Louise-Michel” komedi franceze nga Gustave Kervern & Benoît Delépin

Eshte hera e pare qe me pleqen nje film (ky eshte i treti) nga keta dy regjizorë, te njohur ne France permes emsionit te tyre humoristik ne tv “Canal+”

.


2.”Cztery Noce Z Anna” – KATER NETË ME ANËN” – film polak nga Jerzy Skolimowski

Sa fillojne 3-4 minutat e para te filmit, menjehere e kupton se ke te besh me nje film te nje regjizori te madh. I tille eshte ne fakt regjizori polak Skolimovski, qe kish mbi 15 vjet pa bere film. Hera e pare qe shikoj nje film te tij, por u dashkan pare realizimet e tij “te vjetra”, sepse eshte vertet kinematografi interesante !

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s