Kater tituj


Image result for jar city baltasar kormakur

1. Jar City – film islandez nga Baltasar Kormakur

 Rralle me eshte dhene te shikoj ndonje film islandez.

Jar city” eshte nje film i dobet policesk (thriller) qe me mire mos ta kisha pare…

.


Related image

2. “W” – film amerikan nga Oliver Stone

W” eshte film qe rrefen nje pjese te jetes se “te ndjerit” president amerikan qe po na lë shëndenë, George W. Bush.

Filmi nuk eshte as pro, as kunder Bush-it. Nuk eshte kjo qe i intereson regjizorit. Filmi eshte bere nen pikeshikimin e raportit baba-bir ( George Bush vs. George W. Bush).

Mua me pelqeu ! Nuk them se eshte nje film i madh, por pa dyshim me i miri i Oliver Stone qe prej shuuuuuume vitesh.

.


Image result for snijeg aida begic  Image result for snijeg aida begic

3. “Snijeg” (“Snow”- Bora e pare) – film bosnjak nga Aida Begic

Nje regjizore e re bosnjake realizon filmin e saj te pare duke trajtuar nje fragment nga jeta e pas luftes ne Bosnje, eviton folklorizmat alla-Kusturica dhe … ja arrin jo keq qellimit te saj !

.


.

4. “Tropic Thunder” – komedi amerikane nga Ben Stiller

30 minutat e para te parodise “Tropic Thunder” (qe tallet keqas me sistemin filmik hollywood-jan, dmth me block-buster-at !) jane te hatashme!

Pastaj filmi bie ne gracken e asaj qe vë ne loje dhe kthehet vete ne … block-buster .

.

  Image result for tropic thunder ben stiller

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s