“Diary of the dead”- film amerikan nga George Romero

Image result for diary of the dead george romero

 

Citim Postuar më parë nga korçar
Ditari i te vdekurve” George A. Romero – kryeveper, meqe rra llafi, sa me shume e mendoj “teatralitetin” e ketij filmi aq me shume më gjurmos – më lë gjurme)…
George Romero mos vdeksh kurre ! Po aq i pavdekshem mbetsh, sa dhe “Zombie”-t qe filmon ! Mbret i vertete i horrorit !

E pashe dhe une dje “Diary of the dead“, i pesti film i Romeros me Zombitë e tij “te pavdekshem”. Po konstatoj se ne USA paska dale ne shkurt, vecse ne 40 kinema. Gjynah…

Duket film me buxhet modest, por qe i arrin plotesisht objektivat e tij. Magjistral. Cuditerisht entuziasmues, gjithe duke mbetur funebër. Gati gati nje deklarim dashurie per filmat horror !

 

Ne foto: regjizori George Romero me nje nga Zombie-t e tij. 

Image result for diary of the dead george romero

 

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s