SUPERBAD – komedi amerikane nga Greg Mottola

Shkruaja ne mesazhin pararendes qe javen e kaluar, pashe edhe nje komedi qe nuk kisha arritur ta shikoja vjet: “SUPERBAD“. Filmi kish dale vjet ne vere, ne gusht. Producent eshte gjithmone Judd Appatow.
Ne qender te teen comedy “SUPERBAD” jane dy adoleshentë, super shokë (Superbad !), njeri i obsesuar mbas pornos, tjetri romantik, qe sapo kane mbaruar maturen e gjimnazit dhe duhet te ndahen per te vazhduar studimet ne dy universitete te ndryshme. Filmi rrefen 24 ore nga aventura e tyre ne nje party.

Kisha vite pa qesh aq shume ne nje film !! Per mua, eshte komedia më e mrekullueshme e “grupit Appatow”. Madheshtia e filmit qendron tek “vogelsia” (ne kuptimin me te mire te fjales) e personazheve, tek “vogelsia” e peripecive qe ata kalojne pergjate nje nate te vetme. Edhe pse ne dukje komedi teenager me “qyfyre adoleshentash”, filmi fsheh me finese homazhin qe filmi i ben miqesise midis dy shokeve, ose akoma dhe me shkurt, miqesisë !!

Super !

 

 

 

 

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s