“The Darjeeling Limited”- film amerikan nga Wes Anderson

Image result for the darjeeling limited poster

Aq sa inat i kam filmat e atij Andersonit tjeter (pra Paul Thomas Andersonit – “Magnolia”, “Punch drunk Love”, “There will be blood”), po aq qejf i kam ato te Wes Anderson-it (“Life Aquatic”, “The Royal Tenenbaums”, Rushmore”).

Por per fat te keq, sot mora zhgenjimin e pare nga ky regjizor: “Darjeeling Limited” eshte pothuaj totalisht i dobët. Nuk ke pothuaj fare ç’ti shpetosh filmit : Gjithshka eshte skeç, grimasë (shtremberim) turinjsh aktoresh… Zakonisht, filmat e Wes Anderson-it jane delirantë, absurdë dhe me humor te hollë, nderkohe qe tek ky i fundit, asnje nga keto elemente nuk funksionon. Asnje !

Historia e filmit: 3 vellezer amerikane nisen ne nje udhetim spiritual per ne Indi, pas vdekjes se babait te tyre. Ne trenin qe mban emrin “Darjeeling Limited” fillojne dhe aventurat e tyre…

web site i filmit
http://www.foxsearchlight.com/thedarjeelinglimited/

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s