“Cloverfield” – film amerikan nga Matt Reeves

Image result for cloverfield“Te vjen nga nuk e pret”- thote nje fjale e urte : “Cloverfield“, produkt hollywoodian (studio “Paramount”), eshte film i mire !!

Ne fakt, per nga forma, filmi i ngjan “Blear witch project”, pra gjithshka supozohet se eshte filmuar nga nje protagonist i ngjarjes, me kameren e tij amatore.
Ngjarja eshte pushtimi i Manhatten-it ne New York nga nje monster gjigandeske, per te cilen nuk jepet asnje shpjegim ne film (aq me mire).

Jo keq, por diç më pak interesant se sa “I Am Legend” ( i krahasoj, meqe jane dy filma qe flasin pak a shume per te njejten gjë: nje katastrofe ne New York). Gjithsesi, jemi ne vazhden e filmave post-11 shtator. Dhe e njejta filozofi mbizoteruese : s’kemi më ç’të hakmerremi, as kunder kujt. Hajde te shpetojme koken !

 

web site i filmit: http://www.cloverfieldmovie.com/

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s