“Shotgun stories” – film amerikan nga Jeff Nicols

Image result for shotgun stories 2007

Filmi i pare i Jeff Nicols, regjizor amerikan 28 vjeçar.

Tipik film indipendent, buxhet i vogel financiar, por i perdorur mire dhe me mend.

Gjithshka ndodh ne nje fshat te thelle te Arkansas ku dy familje, dy grupe vellezerish me te njejtin baba por me nena te ndryshme, jane ne hasmëri.

Mire, jo keq !

 

 

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dLatLBMzIjs

 

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s