“Jagdhunde” (“Qen gjuetie”)- film gjerman nga Ann-Kristin Reyels

 

Ky eshte filmi i pare i regjizores se re gjermane Ann-Kristin Reyels, nje tjeter regjizore e vales se re te kinematogrfise gjermane (Shkolla e Berlinit).

“Qen gjuetie” (Des chiens dans la neige – ne frengjisht) merr persiper te shfaqe nje copez jete nga nje fshat i sotem gjerman, ose thene shkurt, nje copez jete te sotme ne Gjermani. Motivi i filmit eshte ai i pamundesise se komunikimit, ftohjes se mardhenieve ne shoqerite e sotme post-moderne.

Film gati-gati enigmatik, ndofta me disa te meta (si çdo filmi parë !! – dhe aq më mire) por intrigues dhe vertet interesant ! Optika e regjizores eshte origjinale.

Film nxehtesisht i ftohte !

web site i filmit: http://www.jagdhunde.zauberlandfilm.de/

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s