“Cassandra’s Dream” – film amerikan nga Woody Allen


Image result

 

Pas “Match Point” dhe “Scoop“, Woody Allen mbyll trilogjine e tij angleze me “Cassandra’s Dream” (Endrra e Kassandres).

ok, film shume i mire, ja ka marre doren natyres njerezore Woody Allen-i: të qan qoshen!

I vetmi problem mbetet fakti se à quoi bon (ku eshte interesi) i të bërit te filmave te tille (edhe pse une jam koshient : ato perbejne 90% e filmave te sotem, te mire a te keq qofshin !) e qe historite e tyre fundja nuk kane nevoje per tu rrefyer permes kameras : e kam fjalen qe ata jane te gjithe filma letrarë, pra, nje laps dhe nje leter do mjaftonte per te shkruar nje roman te mire dhe kaq. Shkurt, edhe pse film i cilesise se mire, prap se prap behet fjale per letersi te filmuar… 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s