“DARLING” – film francez nga Christine Carrière

Image result for darling christine carrière

Te rralle jane ata film qe nisen nga nje histori e vertete (ngjarje e jetuar) dhe arrijne te transmetojne nepermjet imazhit cilesi kinematografike.

Ky qe pashe dje me pelqeu, dhe eshte i tille, pra nje ngjarje e perjetuar (nje vajze e re tek te 20-tat qe fati i takon te heqe 1001 te zeza ne jete). Por qe nuk bie ne historizim te ngjarjes, ne rrefim letraresk, ne roman-foto.

Jo keq per nje regjizore te re (ky eshte filmi i saj i dyte) !! Me pelqeu shume !!

web-site i filmit : http://www.darling-lefilm.com/

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s