“Die hard 4” – film amerikan nga Len Wiseman

Image result for die hard 4  poster in fr.

Ne 1988, Bruce Willis behet i njohur si aktor permes nje filmi-action tejet te suksesshem dhe tashmë kult : Die Hard.

Qe nga ajo kohe, me perjashtim te Die Hard 3, Willis luajti ne nje bataljon filmash, shumica te keqinj , dhe u desh riardhja e “Die Hard 4” qe Bruci i famshem te rigjeje vehten ne nje film-action te mire, biles shume te mire !

Filmi rrefen nje Amerike te terrorizuar nga hacker, spiune virtualë e qe terrorizojne nje Amerike post-11 shtatorit.

Nga 2 ore e 20 minuta, dy oret e para jane vertet te mira. Mbeten 20 minutat e fundit te filmit, qe kthehen ne goxha komerciale (per fat te keq), por ne teresine e tij, “Die Hard 4” eshte action-movie shume cilesor !!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s