THE OLD GARDEN – Film korean i Im Sang-soo

   
Citim Postuar më parë nga peoples
THE OLD GARDEN (titulli original The Orae-doen jeongwon).Film korean i Im Sang-soo 2006.

Kam harruar te shkruaj per kete film; e kam pare para dy-tre javesh dhe me pelqeu goxha ! Me kujtohet po ashtu te kem pelqyer shume “Une femme coréenne” (Nje grua koreane), filmi i tij i pare, po aq sa dhe “President last’s bang”.

The olden Garden” (Kopshti i vjeter- aka “Le vieux jardin” eshte melodramë, por vertet e arrirë (nje zot e di sa e veshtire eshte gjinia e melodramave…).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s