“El Custodio” (“Truproja”) film argjentinas nga Rodrigo Moreno

 

Filmi i pare i ketij regjizori te ri argjentinas ka ne qender Rubenin, nje bodyguard te nje ministri argjentinas te Planifikimit. Rubeni nuk flet pothuaj fare gjithe kohes se filmit, vetem eshte truproje i heshtur. Edhe ne jeten private eshte i heshtur Rubeni…
Filmi arrin te kthehet ne koreografi te heshtjes, edhe pse nje proçedurim i till nuk eshte i panjohur ne kinematografi.

El Custodio” (“Truproja”) ka fituar nje bataljon me çmime ne Festivale te ndryshme (Berlin, Sundance, San Sebastian) dhe eshte film interesant.

web-site i filmit: http://www.sddistribution.fr/

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s