“Suzanne” – film francez nga Viviane Candas


 

Historia: Pas vdekjes se gruas se tij, Franck, gjuhëtar tek te 60-tat, ndjehet i vetmuar. Dhe nje dite takon Suzanne, nje grua tek te 30-tat….

Suzanne” eshte nje film mbi plakjen, mbi jeten, mbi vdekjen (humbjen e nje njeriu te afert). Film i thjeshte, pa poza dhe teknika te nderlikuara filmike, pa pretendime, por me momente interesante !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s