“After the wedding” (”Pas dasmës”)- film danez nga Susanne Bier

Pas dasmes“, film i nominuar ne kategorine e filmit me te mire ne gjuhe te huaj per Osar 2007 eshte filmi i dyte qe i shikoj regjizores daneze Susanne Bier (nje koment per filmin e saj “Brothers” eshte ketu.

Pas dasmes” eshte historia e Jacob Petersen-it, qe punon ne nje jetimore (OJQ) ne Indi. Jetimorja rrezikon te mbyllet per arsye fondesh. Jacob merr nje oferte nga Jorgen, afarist dhe filantrop danez. Jacob kthehet ne Danimarke, takon Jorgen dhe merr pjese ne dasmen e vajzes se ketij te fundit. Ketu fillon filmi: Jacob konstaton qe Jorgen ka per grua ish gruan e tij…

Film i mire ! I ndertuar mbi mdjenjat e personazheve te tij, filmi ja del mbanë falë lojes se mrekullueshme te aktoreve.

 

web-site i filmit:http://www.afterthewedding-lefilm.com/

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s