“MONTAG” (E hene) – film gjerman nga Ulrich Kohler


Prap nje film nga “la nouvelle vague” (vala e re) e kineasteve te rinj gjermane, nga Berlini. Ky eshte filmi dyte i regjizorit te ri Ulrich Kohler.

“MONTAG” ka ne qender historine e nje cifti te ri dhe krizen e familjes se sotme moderne. I ndertuar ne pak plane, filmi eshte intrigues dhe impresionues pergjate gjithe koehzgjatjes.

Kinematografia e re berlinase ka me ç’mburret: bravo !

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s