“DANS PARIS” (“Nepër Paris”) – film francez nga Christophe Honoré


Filmi “Nëper Paris” rrefen aventurat sentimentale te dy vellezerve ne Paris, ne ditet tona dhe vizaton portretin e nje familjeje.

“Nëper Paris” eshte i frymezuar drejtperdrejt nga kinematografia “Nouvelle vague” e viteve ’60 dhe evokon me nostalgji kinematografine e Godard apo Truffaut dhe shquhet per intimizmin e tij prekes, shoqeruar me nje ironi te hollë burleske.

Chouette !

 

web-site i filmit: http://www.dansparis-lefilm.com/

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s