“C.R.A.Z.Y” – film kanadez nga Jean-Marc Vallee


 

C.R.A.Z.Y.” eshte nje komedi kanadeze, e folur ne frengjisht (Quebec) dhe ne fakt, eshte nje komedi familjare (portret i nje familjeje) te viteve ’60-’70 -’80 ne Quebec.

I shoqeruar here pas here nga referenca muzikore te kohes (Pink Floyd, David Bowie, Rolling Stones), problemi i filmit (per mendimin tim) mbetet pamundesia e tij per te tejkaluar stadin e tij folkloriko- humoristiko- tra-la-la. Ne nje fare menyre, filmi te kujton “The Royal Tenenbaums” por Jean Marc Vallée, regjizori i CRAZY nuk i afrohet as tek kyçi i kembes mjeshterise se Wes Anderson-it (regjizor i ” Tenenbaums”)…

 

web site i filmit : http://www.ocean-films.com/crazy/sommaire.htm

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s