“OSS 117” – komedi franceze nga Michel Hazanavicius


Komedi argëtuese, por e cilësisë se larte, “OSS 117” eshte nje parodi e tipit “agjenti 007” alla frënga (dmth, alla francezçe) qe ve ne qender te saj Hubert Bonisseur-in, agjent francez ne Kajro, ne kryeqytetin egjiptian, ne vitin 1955.

Mrekullia e kesaj komedie qendron ne aspektin e saj kiç : filmi eshte nje parodi e parodive te njohura me te njejten teme te viteve ’50 : nje ironi kinematografike qe ben martesen e rrallë te komedise per publikun e gjere dhe filmit me humor te hollë dhe te shijshem!

web-site i filmit : www.oss117.fr

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s