“Përveç respektit per të cilin ju detyrohem” – film francez nga Fabienne Godet

“Sauf le respect que je vous dois” (“Përveç respektit per të cilin ju detyrohem”) te cilin e pashë sot, eshte nje polar (suspens) social i mrekullueshëm !

Nuk eshte rastesi qe regjizorja e filmit (Fabienne Godet – ky eshte filmi i saj i dyte) ka qene dikur psikologe : Rrallë ndodh qe temat sociale (ne rastin konkret, behet fjale per nje nepunës shtypshkronje, fati i te cilit ndryshon rradikalisht pas vetevrasjes se nje shoku te tij te punës) te trajtohen me nje forcë te tille dhe me nje ritëm magjepës !

BRAVO !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s